Dawn Miller: Lloyd's CCO és a Lloyd's Americas vezérigazgatója
2024.04.23

A Lloyd's of London bejelentette, hogy Dawn Millert nevezték ki a Lloyd's kereskedelmi igazgatójává és a Lloyd's Americas vezérigazgatójává, New York-i székhellyel, 2024. szeptember 1-jei hatállyal.

A kibővített kereskedelmi vezérigazgatói szerepkörében Dawn továbbra is a kereskedelmi igazgatóságot fogja vezetni, megtartva a Lloyd's globális hálózatáért való felelősséget. Dawn továbbra is tagja marad a Lloyd's végrehajtó bizottságának.

A Lloyd's Americas vezérigazgatójaként Dawn a régió kulcsfontosságú kapcsolatainak ápolásáért, valamint a stratégiai és fenntartható növekedés előmozdításáért lesz felelős - a Bermudával való nagyobb összhang kiépítése mellett.

"Nagyobb támogatást tudunk majd nyújtani a régióban működő érdekeltek és piaci szereplők nagy hálózatának, és elő tudjuk mozdítani globális forgalmazási stratégiánkat" - mondta Dawn Miller.

Hank Watkins, a Lloyd's Americas regionális igazgatója és elnöke a Lloyd's-nál töltött 15 év után az év végén távozik, hogy más lehetőségeket keressen. Hank fontos szerepet játszott abban, hogy a régió ügyfeleinek és érdekelt feleinek segítsen eligazodni az új kockázatok és megoldások között.

Marc Lipmant nevezték ki a Lloyd's Americas kanadai székhelyű elnökévé szeptember 1-jei hatállyal. Marc 2020. júniusában csatlakozott a Lloyd's-hoz, mint a Lloyd's Canada ügyvivője és elnöke, és vezetése alatt a Lloyd's kanadai üzletága erős irányítási alapokkal erősödött meg, beleértve a szilárd kockázati keretrendszert és az IFRS 17 bevezetését.

"Dawn és Marc kinevezése megerősíti pozícióinkat, hogy a világ legjobb kockázatvállalási és befektetési platformját kínáljuk jelenlegi és új érdekelt feleknek. Szeretném megköszönni Hanknek a Lloyd's-nál az elmúlt 15 évben végzett felbecsülhetetlen értékű munkáját" - mondta John Neal.