Marsh: Globális, alternatív kockázati megoldások rendszere
2024.05.07

A Marsh bejelentette a Global Alternative Risk Solutions (Globális alternatív kockázati megoldások) elnevezésű szolgáltatás elindítását, amely egyesíti a Marsh szakértelmét és stratégiáját a parametrikus megoldások, az alternatív kockázattranszfer, a captives és az összetett kockázatok terén.

A gyakorlat a Marsh erőforrásait, adatait és technológiáit fogja felhasználni az innováció ösztönzésére és az új kockázati megoldások fejlesztésének felgyorsítására az ügyfelek érdekében.

A Global Alternative Risk Solutions a Marsh Specialty, a Global Placement, a Captive Solutions és a Advisory meglévő képességeit egyesíti. Emellett a Guy Carpenterrel együttműködve széleskörű tőkealapokhoz fog hozzáférni, beleértve a biztosításhoz kötött értékpapírpiacokat is, a vállalati ügyfelek számára. Ezzel az új gyakorlattal a Marsh átfogó és integrált megközelítést kínál az ügyfeleknek a kockázati tőke optimalizálásához.

Az irányítást Christophe Letondot kapta meg, aki 30 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi szolgáltatások területén, és közel egy évtizede dolgozik a Marsh-nál az alternatív kockázatátvitel, a strukturált hitelek és a parametrikus megoldások területén. Pat Donnelly, a Marsh Specialty és Global Placement elnöke alá tartozik majd, és szorosan együttműködik John Donnellyvel, a globális elhelyezés vezetőjével és más Marsh-vezetőkkel annak érdekében, hogy zökkenőmentesen integrálja és az ügyfelek rendelkezésére bocsássa a megoldási javaslatokat.

„A Global Alternative Risk Solutions képviseli elkötelezettségünket az iránt, hogy a jövő kockázati tanácsadója legyünk, és könnyen hozzáférhető, élvonalbeli kockázatkezelési megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek. Ez a gyakorlat lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy magabiztosan és rugalmasan navigálhassanak a folyamatosan változó kockázati környezetben.” - mondta Pat Donnelly.

„A globális alternatív kockázati megoldások vezetése hihetetlen lehetőséget jelent az innováció előmozdítására és a kockázatkezelés jövőjének alakítására. Közösen fogjuk felkarolni az adatvezérelt meglátásokat és a legmodernebb technológiákat, hogy új lehetőségeket tárjunk fel, és képessé tegyük ügyfeleinket arra, hogy boldoguljanak az egyre összetettebbé váló kockázati környezetben.” - tette hozzá Christophe Letondot.