Neptune Flood felvásárolja a Charles River Data-t
2024.05.09

A Neptune Flood árvízbiztosítási szolgáltató felvásárolta a Charles River Data bostoni székhelyű adattudományi tanácsadó csoportot.

A Neptune szerint a lépés a fejlett adattudományi, gépi tanulási és mesterséges intelligencia képességek révén megerősíti kockázatvállalási rendszerét, valamint fokozza az árvízkockázat még pontosabb és gyorsabb elemzésének és kockázatvállalásának képességét.

„A Charles River Data szakértelmének integrálása lehetővé teszi számunkra, hogy bővítsük elemzési képességeinket, biztosítva ügyfeleink számára a gyorsabb és pontosabb árvízkockázat-értékelést. Ez az akvizíció tökéletesen illeszkedik abba az elkötelezettségünkbe, hogy a legjobb technológiákat kihasználva forradalmasítsuk a biztosítást.” - mondta el Trevor Burgess, a Neptune Flood vezérigazgatója.

„A Charles River Data-val való összefogás lehetővé teszi számunkra, hogy a Triton rendszerünket a prediktív analitika, a gépi tanulás és a generatív AI új rétegeivel bővítsük, tovább szilárdítva ezzel a biztosítási technológiai iparág élvonalában elfoglalt pozíciónkat.” - tette hozzá Matt Duffy, a Neptune Flood kockázati igazgatója.

„Nagyon örülünk, hogy csatlakozhatunk a Neptune-hoz, és hozzájárulhatunk egy olyan platformhoz, amely az adatok és az AI révén átalakít egy iparágat. Az adattudományi szakértelmünk zökkenőmentesen illeszkedik a Neptune elképzeléséhez, amely az árvízkockázatok kockázatvállalásának pontosságára és hatékonyságára irányul, és együtt új szabványokat felállítva előremozdítjuk az iparágat.” - nyilatkozta Mike Dezube, a Charles River Data vezérigazgatója.