A Delos Insurance együttműködik a Lloyd's of Londonnal
2024.05.10

A Delos Insurance Solutions vagyonbiztosítási bróker bejelentette, hogy több kaliforniai, üresen álló ingatlannal rendelkező biztosítottnak kínál erdőtűzbiztosítást.

A Delos a londoni Lloyd's egyes biztosítókkal kötött új partnerség révén bővíti a fedezet elérhetőségét.

A 2016-ban alapított Delos azt állítja, hogy az erdőtüzek tudományát és a műholdas képeket felhasználva kínál lakásbiztosítási fedezetet a korlátozott lehetőségekkel rendelkező területeken.

A biztosítótársaságok nevében kockázatvállalásra felhatalmazott, szakosodott általános ügynökként a Delos hat héten belül képes frissíteni a prediktív erdőtűzmodelljének adathalmazát új információkkal. Ez lehetővé teszi a csapat számára, hogy alkalmazkodjon és reagáljon az erdőtűzveszély új fejleményeihez, és nyereséges maradjon még akkor is, amikor az éghajlatváltozás felerősíti a katasztrófakockázatokat.

„Ezzel a termékkel és a Lloyd's biztosítókkal való partnerséggel segíthetünk a lakástulajdonosoknak betölteni a hagyományos lakástulajdonosi szerződésük és az üresen álló lakásuk közötti fedezeti rést. Elkötelezettek vagyunk olyan biztosítási termékek létrehozása iránt, amelyek segítenek több kaliforniai háztulajdonosnak, akik egyébként biztosítás nélkül maradnának, biztosítási fedezetet találni.” - mondta Kevin Stein, a Delos vezérigazgatója és társalapítója.