Matthew V O'Malley az AXA XL amerikai ügyfél- és disztribúciós igazgatója
2024.05.13

Az AXA XL Matthew V. O'Malley-t nevezte ki az újonnan létrehozott amerikai kontinentális ügyfél- és forgalmazási igazgatói posztra, aki Lucy Pilko, a régió vezérigazgatója és Manuel Meier, az AXA XL ügyféligazgatója alá tartozik.

Új szerepkörében O'Malley az AXA XL amerikai zónacsapatait, a kanadai és bermudai országos forgalmazást, az ügyfélkapcsolatot, a brókerkapcsolatokat és a marketingtevékenységeket fogja vezetni az amerikai kontinensen. Együtt fog működni az ügyfelekkel és a forgalmazási partnerekkel, valamint az AXA XL termékcsaládjain belül, hogy hosszú távú partnerségeket alakítson ki az ügyfélélmény és az elkötelezettség javítása érdekében.

A biztosítási ágazatban eltöltött 25 éves szolgálati ideje alatt O'Malley számos kockázatvállalási és vezetői pozíciót töltött be. Legutóbb az AXA XL amerikai országigazgatójaként tevékenykedett, szélesebb körű felügyeletet vállalva az AXA XL kollektív üzleti tevékenységéért az amerikai biztosítási piacon. Korábban nyolc éven át vezette az AXA XL észak-amerikai környezetvédelmi biztosítási üzletágát, majd később az E&S Casualty üzletágunk kockázatvállalási irányításáért is felelősséget vállalt.