A Skyward Specialty kibővíti médiafelelősségi csapatát
2024.06.20

A Skyward Specialty Insurance Group, Inc., a vagyon- és balesetbiztosítási (P&C) ágazatban tevékenykedő biztosítótársaság a közelmúltban jelentette be három tapasztalt médiafelelősségbiztosítási szakértő felvételét.

Ez a lépés a vállalat médiafelelősséggel foglalkozó csapatának folyamatos bővítését jelenti, megerősítve ezzel a piacon elfoglalt pozícióját, miután alig két hónappal ezelőtt sikeresen belépett a piacra elsődleges szolgáltatóként.

A Skyward Specialty Andrea Taylort nevezte ki a médiafelelősségbiztosítási alelnöki pozícióba. A 25 éves vezetői és kockázatvállalási tapasztalattal rendelkező Taylor korábban az ANV Media és a QBE North America vállalatnál dolgozott.

Cheech Bradford a médiafelelősségbiztosítási alelnök-helyettesi pozícióba lép, és több mint 35 éves speciális tapasztalattal rendelkezik, amelyet a Hiscoxnál, az AXIS Capitalnál és a QBE North Americánál töltött be.

Emellett Emily Caron, a szórakoztatóiparban és médiában tapasztalt jogász a médiafelelősségi kárigényekért felelős alelnöki pozíciót tölti be, és a vállalat összes médiafelelősségi kárigényét felügyeli.

„Amikor beléptünk a médiafelelősségbiztosítási piacra, tudtuk, hogy a szakmai felelősségbiztosítási üzletágunk növekedésének új szakaszát indítjuk el, de a piac válasza hihetetlen volt” - nyilatkozta Jim Mormile, a Professional Lines elnöke.

" Nagy örömmel üdvözöljük Andreát, Cheechet és Emilyt, akiknek tapasztalata és piaci követése tovább erősíti azokat a jelentős lehetőségeket, amelyekkel friss és egyedi megoldásokat hozhatunk erre a piacra” - tette hozzá Mormile.