A Deutsche Rückversicherung Switzerland Sonja Hoffmannt nevezi ki biztosítási igazgatónak
2024.06.12

Sonja Hoffmann 2024. július 1-jén veszi át Frank Versluis helyét a Deutsche Rückversicherung Switzerland Ltd (DR Swiss) biztosítási igazgatói posztján.

Hoffmann új pozíciójában Zürichben fog dolgozni, és Achim Bosch, a DR Swiss ügyvezető igazgatója és a Deutsche Rück Csoport igazgatótanácsának tagja alá tartozik majd.

Hoffmann 2009 óta dolgozik a cégnél, 2010-ben nevezték ki meghatalmazott aláírónak, jelenleg a holland piacért felelős és a műszaki kockázatvállalási részleget vezeti, amelyet új pozíciójában is irányítani fog. Korábban Hoffmann Belgiumért, Luxemburgért, Ausztriáért és Németországban kiválasztott cedensekért is felelős volt.

"Sonja Hoffmann személyében egy nagyon tapasztalt kollégát nyerünk az Underwriting vezetői posztjára, aki már 15 éve dolgozik a DR Swissnél, így jól ismeri a vállalatot és ügyfeleit. Az egész igazgatótanács nevében személyesen kívánok neki sok sikert az új szerepkörében” - mondta Bosch.

Versluis, Hoffmann elődje lemond a vállalatnál betöltött szerepéről, és a jövőben új szakmai kihívásoknak fog megfelelni.