Az Allianz növekedési tervei a műszaki ellenőrzési üzletágban
2024.06.26

Az Allianz Engineering Inspection Services nyilvánosságra hozta ambiciózus tervét, mi szerint a következő négy évben több mint 800 főre növelve a létszámot, az Egyesült Királyság legnagyobb mérnöki felmérő csapatává váljon.

Új tervei szerint a vállalat bevezet egy külön értékesítési csapatot az ellenőrzési és tanácsadási szolgáltatások számára, valamint létrehoz egy speciális mérnöki ellenőrzési értékesítési és kereskedelmi csapatot is.

Jonathan Oldfield fogja vezetni ezt az újonnan létrehozott team-et, mérnöki ellenőrzéssel foglalkozó értékesítési és kereskedelmi vezetői pozícióban, és közvetlenül Graham Gibsonnak, a követelésekért felelős vezetőnek tartozik majd beszámolási kötelezettséggel.

Az új csapat egy sor speciális funkciót fog felügyelni, beleértve a Stuart Bell által vezetett ellenőrzési üzletfejlesztési menedzserek csapatát és Raj Poselayt, mint északi és déli értékesítési menedzsert. A közvetlen ellenőrzési csoportot Chris Williams, az ügyfélkapcsolati menedzsmentet pedig Simon Cuthbert vezeti majd.

Az Allianz emellett kinevez egy brit műveleti vezetőt is, aki felügyeli és javítja a brókerek számára nyújtott szolgáltatásokat az ellenőrzési kockázatvállalási csapatból.