A BIBA és a Griffiths & Armour megújítja a PI-megállapodást
2024.06.25

A brit biztosítási alkuszok szövetsége további három évre megújította a Griffiths & Armourral kötött, szakmai felelősségbiztosítással foglalkozó akkreditált alkuszmegállapodását.

A Griffiths & Armour több mint 90 éves tapasztalattal rendelkezik a magánbiztosítás területén, 2013 óta a BIBA akkreditált szolgáltatója.

Matt MacLaren, a Griffiths & Armour szakmai kockázatokért felelős igazgatója elmondta: "Nagy örömünkre szolgál, hogy továbbra is akkreditált PI-szolgáltatóként támogatást és fedezetet kínálhatunk a BIBA tagjainak. Exkluzív BIBA PI-rendszerünket több mint 10 évvel ezelőtt alapítottuk a piacvezető fedezet és a biztonságos hosszú távú megközelítés alapelvei alapján. Ez a következetes, minőségen alapuló megközelítés lehetővé tette számunkra, hogy biztonságosan átvezessük a cégeket a különböző kihívásokon, amelyekkel a brókerek ez idő alatt szembesültek, különösen a közelmúltban tapasztalt kemény piaci és világjárványi helyzet során. Az elkötelezett, házon belüli bróker PI-kárigényeket támogató csapatunkkal és páratlan kockázatkezelési javaslatunkkal a jövőben is megbízható, szakértői PI-szolgáltatási ajánlatot nyújtunk tagjainknak."

Mike Hallam, a BIBA műszaki szolgáltatásokért felelős vezetője hozzátette: "A Griffiths and Armour következetes és kiváló tanácsadást nyújt a BIBA tagjainak a PI-biztosítással kapcsolatos minden kérdésben. Támogatásuk biztosítása ismét biztosítja, hogy a tagok továbbra is élvezhessék ezt a tanácsadást, valamint a kiváló piaci kapacitáshoz való hozzáférést."

A BIBA egy folyamatos PI-kezdeményezéssel rendelkezik, amely a tagoknak segítséget nyújt a PI-vel kapcsolatos kockázatok és kárigények kezelésében.