A QBE elindítja a QCyberProtect-et
2024.07.25

A QBE Insurance nemrég bemutatta QCyberProtect biztosítási kötvényét.

A QCyberProtect az ügyfelek széles köre számára világszerte a kiberbiztonság fokozására készült, és személyre szabott fedezetet nyújt a jelenlegi és újonnan felmerülő kiberkockázatokból eredő veszteségekre, többek között a hálózatbiztonságra, az adatvédelmi felelősségre, az informatikai és nem informatikai üzletmenet megszakítására és a hírnévvesztésre.

„A kiberképességeinkbe történő stratégiai beruházások megerősítették azon képességünket, hogy megvédjük ügyfeleinket a legégetőbb kiberfenyegetettségektől” - mondta Andrew Horton, a QBE Insurance csoportos vezérigazgatója. „Ez az ajánlat kiemeli elkötelezettségünket az iránt, hogy globálisan egységes és gyakorlatias megoldásokat kínáljunk, amelyekkel az ügyfeleinknek világszerte folyamatosan fejlődő kiberkockázatokra tudnak válaszolni.”

A QCyberProtect kiberbiztosítást kínál a szervezetek széles köre számára, a teljesen kiszervezett informatikai részlegekre támaszkodó középvállalkozásoktól a komplex nagyméretű informatikai rendszerekkel rendelkező globális vállalatokig.

A QBE a globális kiberbiztosítási fedezet mellett a QCyberPrepare-t is bevezeti. A világ számos pontján elérhető QCyberPrepare egy „kiberbiztonsági szoba”, ahol a kiberügyfelek egy biztonságos platformon, biztonságos üzenetküldéssel indíthatják el az incidensre adott válaszadási tervüket. Ez a kockázatkezelési eszköz lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy a kiberválságok előtt, alatt és után kapcsolatban, magabiztosan és kontroll alatt legyenek.

A QCyberProtect jelenleg Ausztráliában, Hongkongban, Malajziában, Hollandiában, Szingapúrban, Svédországban, az Egyesült Arab Emírségekben, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Vietnamban érhető el, és az év folyamán további országokban is elindul majd.