A Pineapple Financial együttműködik a Walnut Insurance-val
2024.07.31

A kanadai Pineapple Financial jelzáloghitel-társaság bejelentette, hogy partnerséget kötött a Walnut Insurance-val.

A partnerség részeként a Walnut P&C biztosítási termékei integrálódnak a Pineapple üzletmenedzsment rendszerébe, lehetővé téve a brókerek számára, hogy az ügyfelek számára biztosítási ajánlatokat kérjenek az ügyletek meghatározott szakaszaiban.

A jelzáloghitel-bróker ~700 brókerrel rendelkezik a hálózatában, és a 2024. május 31-én véget ért harmadik pénzügyi negyedévében a Pineapple 736 ezer dollár bevételt jelentett.

„Szuper izgatottak vagyunk a Walnut társasággal való együttműködés miatt. Minden kanadainak biztosítást kell kötnie a jelzáloghitelezési folyamat részeként. Ez az ajánlat szuper egyszerűvé teszi a kérelmezők számára, hogy árajánlatokat kapjanak és biztosítást kössenek a műszerfalon belül. Úgy látjuk, hogy ez egy jelentős bevételi forrás lesz a jövőben.” - Shubha Dasgupta, a Pineapple Financial Inc. vezérigazgatója.

„Ez a partnerség monumentális előrelépést jelent brókereink és ügyfeleik számára. Az automatizált PineappleONE bővítés lehetővé teszi az alkuszok számára, hogy a legfontosabb pillanatokban könnyedén vásároljanak vagyonbiztosítást több szolgáltatónál. Ez különösen előnyös az első lakásvásárlók számára, mivel csökkenti a stresszt és egyszerűsíti az általános tapasztalatot.” - mondta Kendall Marin, a Pineapple elnöke és COO-ja.

„Nagyon örülünk, hogy a Pineapple és brókerei számára integrált lakás- és gépjármű-biztosítási kínálatot biztosíthatunk. A Pineapple ügyfelei mostantól percek alatt megvédhetik legnagyobb befektetésüket - az otthonukat - az új P&C biztosítási ajánlatunkkal.” - tette hozzá Derek Szeto, a Walnut társalapítója és vezérigazgatója.