A Netchex együttműködik a Next Insurance-val
2024.07.09

A Netchex, a bérszámfejtési és HR-szoftvermegoldások szolgáltatója bejelentette a Next Insurance-val való partnerségét, amelynek célja, hogy közvetlenül a Netchex platformon belül hozzáférést biztosítson a munkavállalói kártérítési szerződésekhez.

A Netchex állítása szerint jelenleg 6500 vállalkozást szolgál ki.

"Nagyon örülünk, hogy a NEXT-tel együttműködve egyszerű, digitális megoldást kínálunk ügyfeleinknek a munkavállalók kártérítési biztosításának kezelésére. Ez az integráció tükrözi elkötelezettségünket az iránt, hogy ügyfeleinknek olyan eszközöket és erőforrásokat biztosítsunk, amelyekkel egyszerűsíthetik HR-folyamataikat és biztosíthatják a biztosítási előírásoknak való megfelelést." - mondta el Will Boudreaux, a Netchex vezérigazgatója.

"A NEXT-nél elkötelezettek vagyunk amellett, hogy partnereinknek innovatív, digitális megoldásokat kínáljunk a változó igények kielégítésére, és ott találkozzunk az ügyfelekkel, ahol éppen vannak. Izgatottan várjuk a Netchex-szel való partnerséget, hogy zökkenőmentes, fizetős munkáskártérítési integrációt kínáljunk, amely lehetővé teszi a kisvállalkozások számára, hogy racionalizálják HR-folyamataikat, és bizalmat ébresztenek a munkavállalók védelmére vonatkozó képességükben." - tette hozzá Nick Mabunay, a NEXT Biztosító partnerségi és növekedési igazgatója.