Az Elephant bővíti kínálatát a tengerparti otthonbiztosítóval Annex
2024.08.05

Az Elephant Insurance termékkínálatának bővítését jelenti be az Annex tengerparti lakásbiztosítóval kötött új partnerségével.

Ez a partnerség lehetővé teszi az Elephant számára, hogy biztosítást kínáljon Texasban és a keleti part mentén fekvő tengerparti házakra.

„Az Elephant az ügyfeleink igényeire összpontosít, különböző csomagolási lehetőségekkel, hogy megfeleljen egyedi helyzetüknek. Büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan termékkel bővíthetjük kínálatunkat, amely fontos biztosítási védelmet nyújt azoknak a lakástulajdonosoknak, akik más biztosítóknál nehezen találnak ilyen fedezetet. Arra törekszünk, hogy az ügyfelek igényeit helyezzük minden tevékenységünk középpontjába, és a Annex egy újabb lehetőséget biztosít erre.” - mondta Alberto Schiavon, az Elephant Biztosító vezérigazgatója.

„Az amerikai háztulajdonosok egyre gyakrabban találják magukat kevés vagy semmilyen biztosítási lehetőséggel. Csapatunk és szoftvervezérelt kockázatvállalási partnereink olyan lakossági biztosítási megoldásokat kínálnak, amelyek megfelelnek a növekvő fogyasztói igényeknek és megszüntetik a kritikus védelmi réseket. Az Elephant-tal való partnerségünk segít nekünk abban, hogy az iparágunk ezen fordulópontján nagyobb kapcsolatot teremtsünk a fogyasztókkal.” - tette hozzá Charlie Sido, az Annex társalapítója.