Varga Mihály eltüntetné a sárga csekkeket és csökkentené a készpénzforgalmat
2018.05.19
Varga Mihány pénzügyminiszter a Zsigmond Király Egyetem versenyképességrõl szóló konferenciáján arról beszélt, minél több diákot kellene Magyarországon tartani, de szóvá tette azt is, hogy a készpénzforgalom brutális mértékben növekedett az elmúlt idõszakban és szerinte ezen változtatni kell, és a sárga csekkektõl is szabadulna - tudósított a Portfolio.

Minél több diákot kell Magyarországon tartani
- vezette fel elõadását Varga Mihály pénzügyminiszter a Zsigmond Király Egyetem versenyképességrõl szóló konferenciáján. Szerinte a fiatalok hazánkban tartása és használható tudással való ellátása kulcsfontosságú a versenyképesség szempontjából - írja a Portfolio.

A pénzügyminiszter arról is beszélt, tovább kellene csökkenteni a közfoglalkoztatottak számát és szóvá tette azt is, hogy a készpénzforgalom brutális mértékben növekedett az elmúlt idõszakban, ami Varga szerint fontos, hogy csökkenjen, és a "sárga csekkek tûnjenek el".

A teljes beszámolót itt találod.

Címlapkép: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

JÓL JÖNNE 300 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 300 ezer forintos hitelösszeget, és 24 hónapos futamidõt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja (THM 11,73%), de nem sokkal marad el ettõl a K&H Bank (THM 16,99%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Provident és a Budapest Bank gyorskölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztõrészlet, visszafizetendõ összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.


Unod már a szakadt verdát, amivel jársz? Itt a megoldás! Egy olcsó kölcsönnel már havi néhány ezerért lehet új autód. Nem hiszed? Nézd meg a saját szemeddel! (x)


csekk | közmunka | varga_mihály
Még nincs hozzászólás - Legyél te az elsõ!