A Cytora bővíti Arch partnerségét
2024.08.21

Az Arch Insurance North America partnerséget kötött a Cytora digitális kockázatfeldolgozó platformmal, hogy tovább digitalizálja a kockázatfelvételt és racionalizálja a kockázatvállalási munkafolyamatokat, tovább bővítve az Egyesült Királyságban kialakított partnerséget.

Juan de Castro, a Cytora COO-ja elmondta: "A globális biztosítási ágazat a gyors digitális átalakulás időszakát éli, amelyet az olyan progresszív vállalatok, mint az Arch. Az Arch Insurance International vállalattal az Egyesült Királyságban végzett munkánk jól mutatja, hogy a biztosítási munkafolyamatok optimalizálásával milyen jelentős értéket lehet teremteni. Most a Cytora platform skálázhatóságának köszönhetően képesek leszünk gyorsan átvinni ezeket a továbbfejlesztett folyamatokat az Arch Insurance számára Észak-Amerikában."

Caolan Kovach-Orr, az Arch intelligens adatautomatizálásért felelős AVP-je hozzátette: "Ez a partnerség része a digitális képességekbe történő stratégiai befektetésünknek, hogy az Arch kiemelkedő kockázatvállalási és nyereséges növekedést érjen el. A Cytora segít racionalizálni a kulcsfontosságú munkafolyamatokat, következetesebb végrehajtást biztosít, és világszínvonalú élményt nyújt ügynökeinknek és ügyfeleinknek."