A PCF Insurance bejelentette a 360 Insurance felvásárlását
2024.09.06

A PCF Insurance Services felvásárolta a nevadai Las Vegasban működő 360 Insurance biztosítási üzletágát.

A Las Vegas-i, felvásárolt szervezetnek az egész Egyesült Államokban van működési engedélye.

A 360 Insurance, amely autó-, lakás-, kereskedelmi és életbiztosítási megoldásokat kínál, több mint 75 éve foglalkozik mind a magán-, mind az üzleti ügyfelek kiszolgálásával.

A PCF Insurance-hoz való csatlakozás lehetővé teszi mind a 360 Insurance, mind ügyfelei számára, hogy a kibővített fedezeti megoldások előnyeit élvezzék.

Ezen túlmenően a 360 Insurance és ügyfelei versenyképesebb árazásból és olyan értéknövelt szolgáltatásokból is profitálhatnak, mint a házon belüli kockázatkezelés és kárigényérvényesítés.

Brooke K. DeWyze, a PCF Insurance fejlesztési igazgatója így nyilatkozott: „A 360 Insurance a kiváló szolgáltatás, a bizalom és a tapasztalat alapelveire épült, amelyek folyamatos sikerük alapjául szolgáltak.

„Las Vegast kiemelt piacként határoztuk meg az M&A stratégiánkban, és a 360 Insurance-val folytatott beszélgetéseink során világossá vált, hogy a csapat osztja a PCF Insurance rendkívüli szolgáltatás és növekedés iránti elkötelezettségét. Szolgáltatásorientált kultúrájuk és az általuk kiszolgált piacok között a 360 Insurance valóban tökéletes választás.”

Az év elején a PCF Insurance 400 millió dollár értékű kiegészítő adósságfinanszírozást zárt le a Blue Owl alternatív eszközkezelő vezetésével, aki vezető szervezőként és adminisztratív ügynökként működött közre.