A Nirvana együttműködik az Aviva-val
2024.09.16

Az európai speciális MGA, a Nirvana mostantól a brit Aviva biztosító nevében vállal kiberkockázatot az Európai Gazdasági Térségben.

A Nirvana, amely a média és technológia, a hibák és mulasztások, a szavatosság és kártérítés, valamint a kibernetikai kockázatokra specializálódott, többéves megállapodás keretében vállalja a kibernetikai kockázatokat az Aviva számára.

„Alig várjuk, hogy az elkövetkező években tovább építsük partnerségünket, amely része annak a szélesebb körű stratégiánknak, hogy kiválasztott számú szakosodott partnerrel dolgozunk együtt, hogy portfóliónkat diverzifikáljuk azokon a piacokon túl, ahol közvetlen jelenléttel rendelkezünk.” - tette hozzá Stephen Ridley, az Aviva kibertérért felelős vezetője.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az Aviva-val közösen indítjuk el új európai kibertermékünket a piac ezen kritikus időszakában. Az ügyfelek tudatossága a kiberkockázatokkal kapcsolatban egyre nő, és reméljük, hogy értékes brókerpartnereinken keresztül piacvezető terméket tudunk nyújtani, az egyik legelismertebb biztosító támogatásával.” - mondta el Andrea García-Beltrán, aki az új kötvénybiztosítást fogja vezetni.