A Goboony együttműködik az iptiQ-val
2024.02.13

A Goboony, egy európai lakóautó-megosztó piactér, a Swiss Re leányvállalatával, az iptiQ-val együttműködve új, a lakóautó-tulajdonosok igényeire szabott digitális biztosítási megoldást indított.

Az új terméket először a Goboony hazai piacán, Hollandiában vezetik be, és a két vállalat azt tervezi, hogy az elkövetkező években más európai piacokra is kiterjeszti kínálatát. A kiválasztott termékjellemzők közé tartozik például a cserejárművek és a szálláshelyek biztosítása baleset esetén.

A 2015-ben alapított Goboony online platformot biztosít a lakóautó-tulajdonosok számára lakóautóik bérbeadásához. Hollandiában, Belgiumban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban és Olaszországban működik. Platformján több, mint 30 000 lakóautó található, ami a vállalat szerint a legnagyobb ilyen jellegű platform Európában.

"A megfelelő biztosítási fedezet nyugalmat jelent, és nagyon örülünk, hogy most már kínálhatjuk ezt az innovatív terméket, amely megfelel a lakóautó-tulajdonosok igényeinek. Köszönhetően az iptiQ szakértelmének, amellyel digitális biztosítási megoldásait zökkenőmentesen beágyazza az online platformokba, képesek vagyunk korszerű ügyfélélményt nyújtani." - nyilatkozta Mark de Vos, a Goboony vezérigazgatója.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a Goboony-val együttműködhetünk ebben a dinamikus piaci szegmensben. A Goboony közvetlen hozzáférése aktív közösségének első kézből származó meglátásaihoz segít nekünk abban, hogy visszajelzéseiket a kempingezők igényeihez igazított termékfunkciókba ültessük át. Ez egy nagyszerű példa arra, hogy B2B2C modellünk hogyan működik a valóságban." - tette hozzá Andreas Schertzinger, az iptiQ EMEA regionális piacvezetője.