A Falcon Risk Services együttműködik a Cogitate-tal
2024.10.01

A Falcon Risk Services pénzügyi és kiberbiztosítási MGA a Cogitate DigitalEdge Policy és DigitalEdge Claims megoldásait használja a szakmai biztosítási vonalak teljes életciklusának kezelésére. A Cogitate , a P&C Carrierek és DUAE-k számára digitális biztosítási megoldásokat kínáló szolgáltató, 7 hónap alatt indította el a Falcon Risk Service digitális kezdeményezését mind a kötvények, mind a kárigények tekintetében.

A 2021-ben alapított Falcon Risk Services szakmai felelősségbiztosítási vonalakat kínál, beleértve a vezetői felelősséget, a pénzügyi, a kiber/tech E&O-t is.

„A Cogitate biztosítási műveletek és folyamatok megértése kritikus fontosságú volt az indítás agresszív ütemtervének kidolgozásához és végrehajtásához. A kézi munkafolyamataink átalakításának koncepcióalkotási képessége felgyorsította az általunk vállalt összetett kockázatokhoz szükséges egyedi testreszabásokat. Az adatszolgáltatókkal és a nagyobb hatékonyságot célzó céljainkra specifikus megoldásokkal való könnyű integráció a megvalósítás hatalmas eredménye.” - mondta el Craig Landi, a Falcon Risk Services alapítója és vezérigazgatója.

„Nagyon örülünk, hogy a Falcon Risk Services csatlakozott innovatív ügyfeleink családjához. Osztozunk az adatok, az analitika, az AI és a prediktív modellezés iránti szenvedélyükben, hogy egyszerűsítsük a beadványokat, csökkentsük a kockázatvállalási ciklusidőt, és megkönnyítsük a betekintést a szervezeten belüli, rendkívül tájékozott döntéshozatalhoz.” - tette hozzá Arvind Kaushal, a Cogitate vezérigazgatója és társalapítója.