A SCOR elindítja a SCOR Digital Solutions-t
2024.10.16

A SCOR elindította a SCOR Digital Solutions-t, egy új platformot, amely az élet- és egészségbiztosítási digitális eszközeit egyesíti.

A platform célja, hogy a SCOR meglévő digitális eszközeinek, például a Velogica és a VClaims kihasználásával egyszerűsítse a kockázatvállalási és kárrendezési szolgáltatásokhoz való hozzáférést. A SCOR Digital Solutions célja, hogy segítse a biztosítókat a hatékonyság és a döntéshozatal javításában a fejlett adatkezelési képességek felhasználásával, a folyamatok automatizálására és az ügyfélélmény javítására összpontosítva a gyorsan fejlődő digitális környezetben.

„A SCOR Digital Solutions révén az a célunk, hogy az előnyben részesített innovációs partnerek legyünk az adatokban való eligazodásban és azok értékének maximalizálásában a kockázatvállalás és a kárrendezés jövője szempontjából. Arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb élményt nyújtsuk a teljes L&H értékláncban, hogy felgyorsítsuk üzletmenetüket, új adat- és elemzési forrásokat használjunk fel, valamint mélyebb üzleti betekintés révén javítsuk és automatizáljuk a kockázati kiválasztást és a döntéshozatalt. Ez a stratégiai lépés aláhúzza a SCOR elkötelezettségét az adatok és a technológia iránt, amelyek kulcsfontosságúak a jövő viszontbiztosítójának kialakításában és ügyfeleink támogatásában a digitális utazásuk során.” - David Sütterle, a SCOR Digital Solutions vezérigazgatója.