Nemzetközi nyitócsapat érkezik a budapesti luxusszálloda megnyitására
2018.06.28
A jelenleg is kivitelezés alatt álló Párisi Udvar Hotel Budapest nyitási elõkészületeihez - a projektet kezdetétõl irányító Fazekas Tamás mellé - a ház Sales & Marketing igazgatójának Farah Willeyt, F&B igazgatónak pedig Tatár Pétert választották. A Mellow Mood Hotelshez tartozó épület átadására télen kerülhet sor - írja a Portfolio.

A Mellow Mood Hotels a magyarországi piacon több mint 20 éve jelenlévõ szállodavállalat, melynek tizenharmadik szállodája a Párisi Udvar Hotel Budapest, ami a The Unbound Collection by Hyatt második európai tagjaként mûködik majd. Az ötcsillagos hotel igazgatójának Fazekas Tamást nevezték ki, aki korábban öt éven keresztül a szintén a céghez tartozó Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palotát vezette. Farah Willey mintegy két évtizedes nemzetközi tapasztalattal érkezett a 110 szobás belvárosi hotel értékesítési- és marketing csapatának élére. Korábban a világ vezetõ szállodaláncainál dolgozott hasonló pozícióban, európai, közép-ázsiai és közel-keleti országokban, mint például az Abu Dhabiban található Dusit Thaniban. Budapesten korábban a Ritz-Carlton és az InterContinental értékesítési feladatait látta el. A Párisi Udvar Hotel Budapest Food and Beverage igazgatóval is bõvült Tatár Péter személyében. 

Az Unbound Collection két éve jött létre és a Hyatt részeként olyan márkát képvisel, amelyek a felsõkategóriás szállodák közül a különleges épületekben kerülnek kialakításra. 
A csúszás ellenére feltehetõen nem lesz probléma a szálloda kihasználtságával, a Budapestre érkezõ vendégek száma ugyanis lassan egy évtizede töretlenül nõ. Éves szinten nézve tavaly a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák száma 6,7 százalékkal nõtt, a szálláshelyek összes bruttó árbevétele pedig 16 százalékkal emelkedett 2016-hoz képest. A szállodák szobakihasználtsága 3,4 százalékponttal 59,6 százalékra emelkedett.