AXA bejelentés: Climate's Climate School, az éghajlatváltozás kihívásaival kapcsolatos képzés egyéni részvényeseknek
2024.04.10

Az AXA bejelentette a Climate's Climate School, az éghajlatváltozás kihívásaival kapcsolatos képzési ajánlat bevezetését egyéni részvényesei számára, megerősítve ezzel azon törekvését, hogy a környezeti kihívásokkal szemben a társadalom felelős szereplőjeként lépjen fel.

Az éghajlatváltozás elleni küzdelem, valamint az éghajlatváltozás megelőzése és az ahhoz való alkalmazkodás stratégiai pillérek az AXA számára, biztosítóként, befektetőként és munkáltatóként egyaránt. Ezért van az, hogy miután a csoport az AXA Climate által létrehozott képzési programon keresztül munkatársainak 96%-át képezte ki az éghajlatváltozás kihívásairól, ezt a képzést, a The Climate School-t most az egyéni részvényesei számára kínálja.

Az AXA Climate's Climate School a világ több mint 120 tudósának, szakértőjének és kutatójának közreműködésével készült, és a mai napig a legátfogóbb, 100%-ban digitális mikro-tanulási katalógus a környezeti és fenntartható átmenet kérdéseiről. Felhasználóbarát, tudományosan megalapozott tanulási élményt nyújt, amely elmagyarázza az éghajlatváltozás környezetre és vállalkozásokra gyakorolt hatásait, és bemutatja, hogy mit lehet tenni ezek csökkentése érdekében mind egyéni, mind vállalati szinten.