A Healix és a GSA együttműködik az utazási kockázatértékelésben
2024.06.12

Az egészségügyi és utazási kockázatkezelési szolgáltatásokat nyújtó Healix bejelentette, hogy stratégiai partnerséget kötött a GSA Global kockázat-, biztonság- és rugalmasságkezelési tanácsadó céggel.

A megállapodás értelmében a GSA a Healix ügyfelei és érdeklődői számára független utazási kockázatértékeléseket és auditokat biztosít annak ellenőrzése érdekében, hogy az utazásirányítási irányelvek és eljárások megfelelnek-e az ISO 31030:2021 keretrendszerben meghatározott legjobb gyakorlat kritériumainak.

James Henderson, a Healix International vezérigazgatója az új partnerségre reagálva elmondta: "A Healix számára izgalmas fejleményt jelent a GSA Global-lal való partnerségünk, amely jelentősen növeli utazási kockázatkezelési szolgáltatásainkat. Az ügyfeleink utazási kockázatkezelési programjainak felülvizsgálata érdekében egy független szervezettel való együttműködés nem csak hitelesebbé teszi, hanem biztosítja, hogy személyre szabott, magas színvonalú megoldásokat kínáljunk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink számára. A GSA Globallal együtt segítünk ügyfeleinknek megfelelni az ISO 31030 szabvány követelményeinek, és biztosítani az utazóik számára a gondossági kötelezettséget."

David Wood, a GSA Global vezérigazgatója hozzátette: „A kihívásokkal teli világesemények idején nagy örömünkre szolgál a Healix-szal való új partnerségünk, amely az utazási kockázatkezelés területén szerzett nagy tapasztalattal rendelkezik, és lehetővé teszi számunkra, hogy a szervezetek számára fokozott szolgáltatást nyújtsunk az utazóik biztonsága és védelme terén.”