Az APOLLO együttműködik a Dream-mel
2024.07.15

A kanadai APOLLO Insurance digitális biztosítási szolgáltató partnerségre lépett a Dream Unlimited Corp. vagyonkezelő, ingatlantulajdonos és -fejlesztő céggel, hogy digitális biztosítási megoldásokat kínáljon a bérlők számára Kanada-szerte.

A Dream több mint 25 milliárd dollár értékű vagyonnal rendelkezik Észak-Amerikában és Európában. Tavaly mintegy 30 ezer lakóegységet jelentett Kanada-szerte.

"Az APOLLO és a Dream közös célja, hogy megkönnyítsék a lakók számára a bérlői biztosításhoz való hozzáférést. A Dream keményen dolgozik azon, hogy lakói számára kivételes bérleti élményt nyújtson, és ez a partnerség csak fokozza ezt." - mondts Jeff McCann, az APOLLO alapítója és vezérigazgatója.

"A Dream izgatottan várja ezt a partnerséget az APOLLO-val, egy olyan vállalattal, amely felismeri a fenntartható megfizethetőséggel kapcsolatos elképzeléseinket. Az intuitív platformjukkal lakosainknak kényelmes lehetőséget biztosít az átfogó biztosítási kötvények megkötésére, és az ingatlankezelőinknek is megkönnyíti a dolgát a lakosok biztosítási megfelelőségének nyomon követésében." - tette hozzá Hero Mohtadi, az Álom Lakóépület-üzemeltetési és Vagyonkezelési alelnöke.