Takarékszövetkezetekkel erõsít a Signal
2012.03.01
A takarékszövetkezetek és a Signal Biztosító közötti stratégiai partnerség fejlesztését tûzte ki célul erre az évre a biztosító – számol be egy tegnapi konferencián elhangzottakról a Portfolio.hu.

Mindez közös termékfejlesztést és az eddigieknél hatékonyabb értékesítési együttmûködést jelent - hangsúlyozta Kálózdi Tamás, a Signal Biztosító Zrt. elnök-vezérigazgatója a biztosító és vele stratégiai szövetségben álló mintegy 100 takarékszövetkezet tegnap tartott közös szakmai konferenciáján.

Idén igyekeznek még jobban kihasználni a biztosító és a pénzintézetek közötti üzleti lehetõségeket, így például a biztosító és a takarékszövetkezetek ügyfelei kedvezõ feltételek mellett juthatnak hozzá egymás termékeihez, szolgáltatásaihoz, továbbá a Signal Biztosító ügyfelei a takarékszövetkezeteknél rendezhetik majd kárukat.

A Signal Biztosító a tavalyi évet csaknem hat százalékos díjbevétel növekedéssel zárta, amely a biztosító értékelése szerint azért is tekinthetõ kiemelkedõ eredménynek, mert a biztosítási piac összességében csökkent 2011-ben.