Idén is a Generali a legjobb a gépjármû-biztosításokban
2012.09.24
A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) idei, Siófokon megrendezett IX. Biztosításszakmai konferenciáján hetedik alkalommal osztották ki a hazai biztosítók szolgáltatási minõségét értékelõ díjait, a gépjármû-biztosítások terén immár hatodik alkalommal bizonyult a Generali a legjobbnak.

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) által idén kilencedik alkalommal megrendezett Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítás keretein belül adták át a biztosítók Szolgáltatásminõségi Versenyének díjait. A komoly szakmai tekintélynek örvendõ elismerést azok a biztosítók kapják meg közel egy évtizede már, amelyek a független alkuszok véleménye alapján az adott évben a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtották. A Generali idén is kiérdemelte az elsõnek járó díjat a gépjármû-biztosítások területén. A díjakat a már évek óta megszokott módon, ezúttal is a FBAMSZ tagjai által kitöltött kérdõívek alapján ítélték oda a társaságoknak.

„Az alkuszok által a Generalinak ítélt szolgáltatásminõségi díj sokat jelent társaságunknak. Ez az elismerés is jól tükrözi, hogy az a törekvésünk, amely szerint az éles árverseny ellenére is a kiváló minõségre, az érték alapú szolgáltatásra és a pozitív ügyfélélményre törekszünk, meghozta a gyümölcsét. A jövõben is ennek fényében dolgozunk tovább és a nehéz piaci körülmények között is igyekszünk megfelelni az elvárásoknak.” – mondta el a díjjal kapcsolatban Ilics László, a Generali vezérigazgató-helyettese.

A Generali a Szolgáltatásminõségi Verseny immáron kilenc éves fennállása óta minden évben a díjazottak között szerepelt. A Generali Biztosító jelenleg is több mint 500 független biztosításközvetítõ partnerrel – alkusszal és többes ügynökkel – áll kapcsolatban, így a társaság számára különösen fontos ezen partnerek véleménye, a részükrõl érkezõ elismerés. A Generali Biztosító stratégiájában egyébként hosszú évek óta egyaránt fontos szerepet játszik a saját értékesítési hálózat támogatása és fejlesztése, valamint a külsõ értékesítési partnerek tevékenységének segítése is.