Akció a MOL kutakon: egy liter üzemanyagért egy nap közlekedési baleset-biztosítás
2013.07.18
A MOL Magyarország Kiskereskedelem új, a piacon egyedülálló töltõállomási akciót indított. „A Biztonság új mértékegysége” akció keretein belül tankoláskor minden liter EVO NEO prémium üzemanyag ára egy nap külföldön is érvényes közlekedési baleset-biztosítást tartalmaz. Az akció 2013. szeptember 29-ig tart.

A MOL Magyarország Kiskereskedelem új, a piacon egyedülálló töltõállomási akciót indított. „A Biztonság új mértékegysége” akció keretein belül tankoláskor minden liter EVO NEO prémium üzemanyag ára egy nap külföldön is érvényes közlekedési baleset-biztosítást tartalmaz. A biztosítás a gépjármû vezetõjére és a baleset idõpontjában a gépjármûben tartózkodókra is kiterjed. A közlekedési baleset-biztosítást a MOL partnere, a CIG Pannónia Elsõ Magyar Általános Biztosító Zrt. szolgáltatja. Az akcióban készpénzzel, bankkártyával, MOL Törzsvásárlói kártyával, Multipont kártyával és MOL Blue kártyával történõ fizetéssel vehet részt a vásárló a kijelölt MOL-kutakon.

Az akció szeptember 29-ig tart, de a biztosítási tartam az akció idõtartamán túl is érvényes. (Pl. ha szeptember 29-én tankol a vásárló 45 liter prémium üzemanyagot, a biztosítási szolgáltatásban változatlan feltételek mellett 45 napig részesül, annak ellenére, hogy az akciós idõtartam lejárt.)

A biztosítás feltétele, hogy az EVO NEO benzin vagy EVO NEO Diesel üzemanyag tankolását igazoló bizonylatra felvezessék annak a jármûnek a rendszámát, amire a biztosítás vonatkozik, illetve lepecsételjék a töltõállomás bélyegzõjével. A rendszámmal és bélyegzõvel ellátott bizonylatot egy esetleges kárrendezés során be kell mutatni, ezért a bizonylatot meg kell õrizni.

A prémium üzemanyagot vásárló ráadásul egy nyereményjátékon is részt vehet. A játék weboldalán (http://cigbiztositas.mol.hu/) regisztrálva akár wellness hétvégét vagy egy párizsi utat is nyerhet.