A Cherrisk is otthonmaradásra ösztönöz
2020.03.26

A koronavírus miatt kialakult helyzetben új, az időseket támogató jótékonysági kuponnal jelentkezik a CHERRISK by UNIQA alkalmazása, a CherryGO.

Cherrisk alapvető célja, hogy segítse az embereket az adaptációban egy folyamatosan változó, gyakran kiszámíthatatlan világban. A koronavírus terjedésének megakadályozása és az idősek védelme érdekében természetesen a CHERRISK is otthonmaradásra buzdítja követőit, felhasználóit. Alkalmazkodva a nemzetközi helyzethez, több változást is bevezettek:

  • Átmenetileg szünetel az utasbiztosítás, amíg a külföldi utazások kormányzatilag nem javasoltak.
  • A veszélyhelyzetre való tekintettel a CHERRISK alkalmazása, a CherryGO a sétálás, biciklizés és futás helyett, mostantól az otthonmaradást is ösztönzi: március 23-tól visszavonásig naponta 30 cserkót kapnak a felhasználók, függetlenül attól, hogy mozogtak-e.
  • Az új jótékonysági goodie beváltásával bárki támogathatja az Idősek Barátai Program munkáját, akik az adományból rászoruló budapesti nyugdíjasoknak juttatnak tartós élelmiszereket, hogy ők - mint legveszélyeztetettebb csoport - otthon tudjanak maradni.

Nem csak a CHERRISK, de a felhasználók is adaptálódtak

Érezhetően, közel ötödével visszaesett az emberek mozgása a koronavírus és a „socialdistancing” miatt – ez derül ki a CherryGO adataiból. A visszaesés már most is látszik a CherryGO-ban gyűjtött cserkók számából, az előző átlaghoz képest múlt héten máris közel 20%-kal visszaesett az összegyűjtött cserkók száma.

00