Utazási piacteret nyitott a Netrisk
2015.08.06
Utazási szolgáltatások egyszerû összehasonlítását és megvásárlását lehetõvé tévõ szolgáltatással bõvült a Netrisk.hu tevékenységi köre. A legnagyobb hazai online biztosítási alkuszcég két éve már sikeresen bõvítette kínálatát banki termékek összehasonlítását kínáló szolgáltatással. A társaság ezúttal – Utazasnet.hu néven – többek között utazási ajánlatok és kedvezõ árú repülõjegyek széles körû elérhetõségét biztosító piacteret nyitott több mint egymillió ügyfele, illetve a külsõ érdeklõdõk számára.

A már a júliusi tesztidõszakban is kínált, közel 600 ezer nyaralási ajánlat mellett a múlt héttõl az Utazasnet.hu oldalain immár repülõjegyek foglalása is elérhetõvé vált. A tervek szerint szeptember közepétõl pedig olyan, a hazai piacon egyedülálló szolgáltatást tervez bevezetni az új vállalkozás, amely jóval könnyebbé teszi majd a repülõjegy- és szállásfoglalás eddigi gyakorlatát.

„Az új utazási oldal a Netrisk.hu általános stratégiájának megfelelõen az ajánlatok minél egyszerûbb és átláthatóbb összehasonlíthatóságát biztosítja – mutat rá Gyerõ Krisztina, a Netrisk.hu utazási üzletágának vezetõje. – A jellemzõ hazai gyakorlattól eltérõen az utazási kínálat mellett mindig a kötelezõ illetékeket is tartalmazó bruttó árakat tüntetjük fel, már az elsõ bemutatás során megjelenik az utazásszervezõ cég neve is, és arról is tájékoztatjuk az érdeklõdõket, hogy a hasonló paraméterekkel rendelkezõ utazások átlagárához képest milyen az adott ajánlat árfekvése.”

A Netrisk.hu milliós ügyfélkörét célozva az Utazásnet.hu már az elkövetkezõ években a legnagyobb online utazási irodák rangsorának élbolyát célozza meg: terveiben 2017-re nem kevesebb, mint 600-700 ezer utasigény kiszolgálásával számol.