Ismét Pandurics Anett a MABISZ elnöke
2016.04.01
2016. március 31-én megtartotta közgyûlését a Magyar Biztosítók Szövetsége. A szervezet ügyvezetõ elnökséget, elnököt és elnökhelyettest választott - tette közzé a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) pénteken.

2016. március 31-én megtartotta tisztújító közgyûlését a Magyar Biztosítók Szövetsége. A szervezet új elnökséget, elnököt és elnökhelyettest választott. 

A közgyûlés egyhangúan elfogadta a szövetség, valamint a MABISZ Egységes Szervezeti Egység (MABISZ ESZE) 2015-ös beszámolóját. 

A szövetség az alapszabályban foglaltaknak megfelelõen három évente új vezetõséget választ. A nyolc tagú ügyvezetõ elnökség tagjai: Allianz Hungária Biztosító (elnök-vezérigazgató Kisbenedek Péter), Aegon Magyarország (elnök-vezérigazgató Zatykó Péter), Generali Biztosító (elnök-vezérigazgató, Erdõs Mihály), Groupama Biztosító (elnök-vezérigazgató Yann Armand Ménétrié), Magyar Posta Biztosító és a Magyar Posta Életbiztosító (elnök-vezérigazgató Pandurics Anett), NN Biztosító (elnök-vezérigazgató Sztanó Imre), MetLife Biztosító (elnök-vezérigazgató Zolnai Judit), Union Biztosító (elnök-vezérigazgató Lehel Gábor). 

A közgyûlést követõen az ügyvezetõ elnökség tagjai a szövetség elnökévé Pandurics Anettet, a szövetség elnökhelyettesévé Erdõs Mihályt választották. Az ügyvezetõ elnökség, illetve az elnök és az elnökhelyettes megbízatása három évre szól.