A MetLife és az Egy Csepp Figyelem Alapítvány együttmûködést indított
2016.05.04
„Együtt egészségünk védelmében!” – ezzel a szlogennel indította el a MetLife és az Egy Csepp Figyelem Alapítvány azt az együttmûködést, melynek keretében közösen kívánják felhívni a figyelmet az egészséges életmód fontosságára és a prevencióra.

A biztosító társaság a névadó szponzora a civil szervezet nyári rendezvényének, a ½MetLife - Egy Csepp Figyelem családi egészségnap és jótékonysági golfversenynek½, valamint partnerként részt vesz az Egyszer Élünk elnevezésû szûrõkörút kiemelt állomásain, és támogatja a november 13-i Egy Csepp Világnap – ingyenes családi egészségnap megrendezését is. A MetLife munkatársai továbbá önkéntesként is szerepet vállalnak az események megvalósításában.

A közös program egyik legfontosabb állomása a „MetLife - Egy Csepp Figyelem családi egészségnap és jótékonysági golfverseny”, melyet az Egy Csepp Figyelem Alapítvány június 18-án, a tatai Old Lake Golf Club területén rendez meg. A versenyen és a hozzá kapcsolódó családi egészségnapon résztvevõ golfozók a civil szervezet „Belevalók” programját támogatják. A „Belevalók” oktatási program célja, hogy felkészítse a pedagógusokat a cukorbeteg óvodások felelõs gondozására, így támogatva a diabétesszel élõ gyermekek intézményi felvételét és beilleszkedését a közösségekbe.