Ingyenes balesetbiztosítás jár az e-matrica mellé
2017.01.03
Számos, a vásárlók kényelmét és biztonságérzetét növelõ szolgáltatást vezetett be az e-autopalyamatrica.hu portált üzemeltetõ Biorobotok Informatikai és Adatfeldolgozási Kft. A megvásárolt autópálya matricák mellé ingyenes balesetbiztosítást, jogi tanácsadást, illetve 10%-os kedvezménnyel igénybe vehetõ utasbiztosítást is kapnak az ügyfelek.

Az e-kereskedelemben rendszeresen részt vevõ lakosság aránya folyamatosan emelkedik Magyarországon, ennek megfelelõen az online megvásárolt e-matricák aránya is nõ. Az online piac jelentõs bõvülésének hátterében a vásárlási szokások átalakulása, az internetes vásárlásba vetett bizalom növekedése is szerepet játszott.

Erre a kihívásra válaszolva vezetett be az e-autopalyamatrica.hu portált üzemeltetõ Biorobotok Informatikai és Adatfeldolgozási Kft. számos, a vásárlók kényelmét és biztonságérzetét növelõ szolgáltatást.

A START ingyenes balesetbiztosítást a világ egyik vezetõ biztosítótársasága, az AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe nyújtja 6 hónapig díjmentesen. Az ingyenes jogi tanácsadást a Független Magyar Kárszakértõ és Érdekvédelmi Kft. biztosítja, mely személyi sérüléses közlekedési balesetek rendezésére szakosodott cég, országos ügyvédi háttérrel. A 10%-os utasbiztosítási kedvezményt a Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. weboldalán megkötött bármely utasbiztosításnál lehet igénybe venni.