Ezekre az autókra a legdrágább a KGFB!
2017.01.23
A Pénzcentrum.hu a Netrisk.hu segítségével összeállította, hogy mely autókra a legdrágább és melyekre a legolcsóbb a kötelezõ felelõsségbiztosítás. A legdrágábbak lista elsõ négy helyét nem meglepõ módon prémium márkák foglalják el, azonban az ötödik helyre egy nem várt márka került. Autóvásárlás elõtt mindenképp érdemes átböngészni a listát!

A legnagyobb KGFB díjakat a Mercedes, a Land Rover és a Maserati tulajdonosok fizethetik, azonban meglepõ módon ezen a a listán szerepel egészen elõkelõ helyen a Volkswagen is, aki ötödik helyezést ért el.

A legolcsóbbak listáján csupa olyan márka található, amibõl már alig látható egy-egy darab az utakon. Itt az élen a Trabant végzett, majd a Polski Fiat, a Wartburg, a Yugo és a Lada következik a sorban. 

Amennyiben konkrét típusokat nézünk, akkor a legdrágábbak listán szintén prémium márkák, illetve autó ritkaságok szerepelnek, viszont a legolcsóbbak lista második helyére egy régebbi Opel Astra került.

A teljes lista itt érhetõ el: http://www.penzcentrum.hu/utazas/megszereztuk_a_listat_melyik_auto_biztositasa_kerul_vagyonokba.1053259.html