Új vezérigazgató-helyettes a SIGNAL IDUNA Biztosítónál
2023.07.05

023. május 13-tól az Igazgatóság új tagjaként, Békefi Gyula vezérigazgató-helyettes vette át az adminisztrációs, jogi, megfelelőségi, kárrendezési és vállalási területeket Sisák Ilonától, aki öt év után közös megegyezéssel távozott a Biztosító vezérigazgató-helyettesi székéből.

Békefi Gyula szakmai pályafutását a Providencia Osztrák-Magyar Biztosítónál kezdte vagyon kárrendezési területen. Ezt követően Generali-Providencia Biztosítónál, majd Generali Biztosítónál közel 20 évig pénzügyi és számviteli területen operatív vezetői munkakört töltött be. 
2019. júniusában csatlakozott a SIGNAL IDUNA Biztosítóhoz, az Adminisztrációs és ügyfélszolgálati főosztály vezetőjeként végzett munkája jelentős változást hozott mind a vállalat belső folyamataiban, mind az ügyfélkapcsolat területén.
Kiváló vezetői képességein túl, szakmai felkészültsége és elkötelezettsége is hozzájárul, hogy az új pozícióban helytálljon, biztosítva a magas szintű ügyfélkiszolgálást a SIGNAL IDUNA biztosító ügyfelei számára, immáron három évtizede Magyarországon.