A WTW és a Sønr együttműködése
2023.12.13

A Sønr, az innovációs felderítő és együttműködési platform stratégiai partnerséget jelentett be a WTW-vel, hogy megerősítse a biztosítási bróker innovációs kezdeményezéseit, és világszerte erősítse az innovációs csapatok közötti kapcsolatot.

A két vállalat kijelentette, hogy ez az új együttműködés mindkettőjük számára jelentős mérföldkő, amely erősíti közös elkötelezettségüket a biztosítási és pénzügyi szolgáltatási iparágak innovációjának előmozdítása iránt.

A WTW-hez hasonló vállalatok számára a Sønr platformja támogatja a feltörekvő technológiák, start-upok és innovatív megoldások azonosítását, amelyek a növekedést és az átalakulást egyaránt elősegíthetik.

Matt Connolly, a Sønr vezérigazgatója így nyilatkozott: "Büszkék vagyunk arra, hogy a WTW-t értékes ügyfélként üdvözölhetjük. A Sønr küldetése mindig is az volt, hogy segítse a vállalatokat új lehetőségek felfedezésében és megteremtésében. Örömmel támogatjuk a WTW-t abban, hogy a világ minden tájáról származó innovációkat hasznosítani tudja, és erősítse globális innovációs ökoszisztémáját."

Steve Blumenfield, a WTW innovációs és gyorsítási csoportjának partnerségekért és szövetségekért felelős vezetője hozzátette: "Mivel a biztosítási és pénzügyi szolgáltatási környezet folyamatosan fejlődik, felismerjük, hogy az innováció döntő szerepet játszik az ágazat jövőjének alakításában. A Sønr hozzáférést biztosít számunkra olyan meglátásokhoz és megoldásokhoz, amelyek lehetővé teszik csapataink számára, hogy innovatívabb megoldásokat nyújtsanak vállalkozásunk és ügyfeleink számára."