GÉMOSZ- és MABIASZ-díjat kapott az Allianz Hungária
2018.06.03
A Gépjármû Márkakereskedõk Országos Szövetsége (GÉMOSZ) az Allianz Hungária Biztosítónak ítélte az év biztosítója díjat, a Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetségének (MABIASZ) tagjai pedig az Allianz lakásbiztosítási konstrukcióinak adta a legjobb biztosítási termékek bronz minõsítését - adta hírül az Allianz Hungária sajtóközleményében.

„Mindig öröm, ha független partnerszervezetek is nagyra értékelik az ügyfelek elégedettségéért végzett munkánkat, az pedig külön dicsõség, ha maguk az ügyfelek is az általunk kínált termékeket és szolgáltatásainkat ítélik a legjobbnak" – összegezte gondolatait a GÉMOSZ-díj kapcsán Végh István, az Allianz Hungária vezérigazgató-helyettese.

A Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetsége (MABIASZ) hagyományos éves konferencia keretében az újonnan alapított Terméknagydíjakkal méltatták a kiemelkedõ szolgáltatást nyújtó biztosítókat. A MABIASZ tagsága a termékeket és a szolgáltatásokat ár/érték arány, illetve az adott társaság kárrendezési- és ügyviteli folyamatai alapján díjazta, ezen változók alapján választották be a legjobbak közé az Allianz lakásbiztosítási konstrukcióit és ítélték oda a bronz minõsítést is.

„Magyarország piacvezetõ biztosítótársaságánál az ügyfeleinket és a folyamatosan változó igényeiket tartjuk szem elõtt. Alkusz partnereinkkel közösen gondolkodva is azokat a megoldásokat és fejlesztéseket keressük, amelyek ügyfeleink számára még magasabb szintû kiszolgálást eredményezhetnek” – mondta el a díj kapcsán Kisbenedek Péter, az Allianz Hungária elnök-vezérigazgatója.