"Arany" minõsítést kapott az Aegon lakásbiztosítása
2018.06.11
A legkiválóbb, "Arany" minõsítést kapta az Aegon Magyarország lakásbiztosítási terméke a "Lakásbiztosítás" kategóriában a Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetsége (MABIASZ) hagyományos éves konferenciáján.

A Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetsége a rendezvényen a szövetség által újonnan alapított Magyar Biztosítási Terméknagydíjjal értékelte a biztosítók munkáját. A szövetség tagsága, független biztosításközvetítõként, teljes rálátással rendelkezik a hazai biztosítási piacra, így hitelesen tudják közvetíteni az ügyfelek visszajelzéseit az adott termékek vonatkozásában.

Az egyes termékkategóriákban a szolgáltatás ár/érték aránya, az adott társaság kárrendezési minõsége, illetve ügyviteli folyamatai alapján értékelik a termékeket. 

2018-ban a lakásbiztosítási piac vezetõje, az Aegon Magyarország terméke "Lakásbiztosítás" kategóriában "Arany" minõsítést kapott.

„Örülünk a termékünk - és cégünk, munkatársaink - sikerének, és reméljük, hogy az új lakásbiztosításunk is hasonló eredményeket ér majd el, mind a szakma, mind a lakosság körében”- mondta Zatykó Péter, az Aegon elnök-vezérigazgatója.