Új értékesítési vezetõt választott az ING Biztosító
2013.01.16
Sztanó Imre értékesítési és disztribúciós ügyvezetõ igazgatóként csatlakozik az ING Biztosítóhoz. A korábban lakossági banki területen vezetõ pozíciókat betöltõ szakember január 14-tõl irányítja a biztosítótársaság értékesítési területét.

„Meghatározó átalakuláson megy keresztül a biztosítási szektor - miközben a hatékony értékesítés változatlanul kulcsfontosságú a társaságok számára, az ügyfelek elvárásai, az eszközök és a csatornák is jelentõsen módosultak. Az ING az ügyfélkapcsolatok és ügyfélkiszolgálás terén az eddigieknél is magasabb színvonal elérésére törekszik, e cél elérésében számítunk az új vezetõ aktív közremûködésére” - összegezte Cornelia Coman, az ING Biztosító vezérigazgatója.

Sztanó Imre több mint 15 éves pályafutással rendelkezik pénzügyi területen. Ezen idõszak döntõ részét az osztrák Erste Bank Csoport kötelékében töltötte. 2007 márciusától 2012 januárjáig az Erste Bank lakossági üzletágát irányította vezérigazgató-helyettesként, vezetése alá tartoztak a pénzintézet különféle lakossági értékesítési csatornái: a fiókhálózat, a közvetítõi hálózat, a stratégia partnerek, a call center és az online csatornák. Emellett feladatai közé tartozott a termék- és szegmensmenedzsment, az értékesítés-fejlesztés, kampánymenedzsment és CRM területek irányítása is. 2009-ben egy szakmai zsûri az „Év Ifjú Bankárának” választotta.

Ezt megelõzõen 2005-tõl, az Erste Bank Hungary stratégiai igazgatói pozícióját töltötte be. A stratégiai terület vezetésén túl felelõsségi körébe tartozott a pénzintézet számos egyéb központi területe is. Korábban az Erste csoport banki befektetési üzletágában dolgozott vezetõi pozíciókban Budapesten és Bécsben, részt vett a cégcsoport számos régióbeli akvizíciójának elõkészítésében, többek közt a Postabank felvásárlásának elõkészítésében és lebonyolításában is.
{{BANNER}}
2007-tõl 2012-ig az Erste Biztosító Zrt. felügyelõ bizottságságának is tagja volt.