Új igazgató az ING Biztosítónál
2011.08.16
2011. augusztus 15-tõl Erdei László tölti be az ING Biztosító értékesítési és disztribúciós igazgatói pozícióját. Az ING 1997 óta piacvezetõ a magyar életbiztosítási piacon. Erdei László a Biztosító több mint 1400 tagot számláló – az elmúlt években számos innovatív értékesítési módszert és eszközt elsajátító és alkalmazó – szerzõdött partneri értékesítési hálózatát, valamint a banki és brókercsatornákon keresztül történõ értékesítést fogja irányítani.

Erdei László 21 éves biztosítói múlttal rendelkezik. 1990 és 2008 között a Generali Biztosítónál dolgozott, ahol 1997-tõl 2000-ig között értékesítési vezetõ, 2000-tõl 2008-ig pedig értékesítési és marketing igazgató, az igazgatóság tagja volt.

Az elmúlt négy évben saját cégét vezette. E cég üzleti kapcsolatot alakított ki a magyar biztosítási és nyugdíjpénztári piac jelentõs szereplõivel, köztük az ING-vel. A cég magán-nyugdíjpénztári és biztosítási termékek online értékesítésével, majd értékesítés támogatási rendszerek fejlesztésével foglalkozott.

Az ING Biztosítóhoz történõ csatlakozásával párhuzamosan Erdei László értékesítette tulajdonrészét e cégben, hogy minden energiáját, tudását és tapasztalatát az ING Biztosító értékesítési eredményeinek további fejlesztése érdekében hasznosítsa.