Új elnök-vezérigazgató az Union Biztosító élén
2011.07.18
Július 16-tól Lehel Gábor az Union Biztosító elnök-vezérigazgatója.

Lehel Gábor 2008 óta az Union Biztosító - a Vienna Insurance Group legnagyobb magyar konszernvállalatának - igazgatósági tagja.

Lehel Gábor 2008 óta az Union Biztosító - a Vienna Insurance Group legnagyobb magyar konszernvállalatának - igazgatósági tagja. \"Lehel Gábor munkájával az Union Biztosító hosszú távú fejlõdését, a vállalat sikeres jövõjét fogja biztosítani” - mondta Dr. Günter Geyer, a Vienna Insurance Group vezérigazgatója, az Union Biztosító Felügyelõ Bizottságának elnöke.

Lehel Gábor az Union Biztosító anyavállalatánál, a bécsi székhelyû Vienna Insurance Groupnál 2003-ban kezdett el dolgozni, a fõtitkárság munkatársaként. 2005-tõl a csoport controlling- és rating- vezetõje, majd 2006-tól a fõtitkárság vezetõje. 2008 óta az Union Biztosító igazgatóságának tagja, ezzel párhuzamosan 2010-ben a szlovák Kooperativában is igazgatósági taggá nevezték ki.

A Szombathelyrõl származó menedzser tanulmányait Tatabányán és Budapesten végezte, közgazdász diplomával rendelkezik. A Vienna Insurance Groupot megelõzõen Lehel Gábor elemzõként, brókerként Budapesten dolgozott.