Együttmûködést kötött az Allianz a kkv-k támogatása érdekében
2013.05.30
Az Allianz Hungária Zrt. és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara ma ünnepélyes keretek között együttmûködési megállapodást írt alá, melynek célja a felek hosszú távú partneri viszonyának kialakítása a szakmai tudástranszferre alapozva. A szerzõdést a BKIK részérõl Kiss Ervin fõtitkár, míg az Allianz Hungária Zrt. részérõl Kisbenedek Péter elnök-vezérigazgató és Horváth Andrea vezérigazgató-helyettes írták alá.

Az Allianz Hungária küldetése, hogy folyamatosan keresse az új üzleti lehetõségeket a növekedés és a hosszú távú eredményesség fenntartása érdekében, valamint vezetõ pénzügyi szolgáltatóként ügyfeleinek körülményeikhez és igényeikhez igazodó széleskörû pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson. Mindennek egyik kulcsfontosságú forrása lesz a BKIK-val kötött együttmûködés: „Bízunk benne, hogy a kölcsönös tudástranszfer gyümölcsét a kamara tagjai fogják élvezni” – emelte ki Kisbenedek Péter az együttmûködés aláírásakor.

Kiss Ervin, a BKIK fõtitkára hangsúlyozta, hogy a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara kiemelt figyelmet fordít arra, hogy saját eszközeit és kapcsolatrendszerét felhasználva támogassa a budapesti kis-és középvállalkozásokat, versenyképességük javítása érdekében. Erre ad kitûnõ lehetõséget a most aláírt együttmûködési megállapodás, melynek keretében a vállalkozóknak lehetõségük lesz olyan új ismeretekkel gyarapodni, melyek elengedhetetlenek a mai gazdasági élet útvesztõjében.
Mindkét fél bízik az együttmûködés sikerességében.