Romániában terjeszkedik az egyik legnagyobb biztosítási alkusz hálózat
2013.07.09
Az Insia, Kelet-Közép-Európa egyik legnagyobb biztosítási alkusz hálózata megnyitotta elsõ romániai leányvállalatát Bukarestben. Az Insia hálózat célja, hogy egy erõs, franchise rendszeren alapuló biztosítási alkusz hálózatot hozzon létre, amellyel Románia legtöbb régióját lefedheti. Három éven belül legalább 50 irodával szeretnének rendelkezni az országban – közölte a társaság.

Az Insia modell kiváló minõségû szolgáltatásokat nyújt a biztosítási termékek teljes körét tekintve, a lakossági termékektõl a kkv-knak szólókig. A legjobb romániai biztosítási szakértõket szeretnénk az Insia hálózatába vonzani” – nyilatkozta az Insia romániai üzletfejlesztési vezetõje, Alexandru Arsene.

Az Insia már meg is kötött két megállapodást az elsõ két romániai irodájának megnyitásáról.

Az Insia jelenleg számos piacon tevékenykedik, elsõsorban azokban, ahol üzleti potenciált lát, így Lengyelországban, Romániában, Olaszországban és Magyarországon.

MARSH, a világ legnagyobb vezetõ brókercége, az INSIA csoport partnere. Együttmûködve építenek ki egy nemzetközi biztosítási hálózatot az alkuszok részére egész Európában, A két cég együttesen birtokolja a biztosítási piac meghatározó hányadát Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban és Romániában, és az általuk kihelyezett biztosítások éréke meghaladja a 275 millió eurót.