Több mint 63 millió forintot fizet vissza az UNIQA az ügyfeleinek!
2013.07.09
Az UNIQA bónuszkifizetésben részesíti mindazon ügyfeleit, akik több szerzõdéssel rendelkeznek és kármentes voltak az elmúlt évben. Az ún. MultiPartner rendszerben lévõ ügyfelek így akár 20 000 forintot is visszakaphatnak.

A biztosítótársaságnál a kezdetektõl fogva létezik MultiPartner rendszere, amelynek keretein belül pénz-visszafizetéssel jutalmazza azon több szerzõdéssel rendelkezõ ügyfeleit, akik az adott évben kármentesek voltak. A jelenleg közel 24 ezer MultiPartner ügyféllel rendelkezõ UNIQA Biztosítónál az idei évben közel 13 ezer kármentes ügyfél részesülhet pénzvisszafizetésben, ami több mint 63 millió forintot jelent.

A bónuszkifizetések a biztosítások éves díjának az összegébõl adódnak, kitétele, hogy a szerzõdések éves biztosítási díja bizonyos összeget elérjen. Ez éves szinten mindösszesen 30 ezer forintot jelent, amelybõl a pénzvisszafizetést, kármentesség esetén, a MultiPartner szabályzata szerint számolják ki.

„Ügyfeleink bizalmát és odafigyelésüket megköszönve hoztuk létre a MultiPartner rendszert és a hozzátartozó bónuszkifizetést. E kettõ egyben a kármegelõzés fontosságára is hivatott felhívni a figyelmet. Abban az esetben, ha mégis kára keletkezik az ügyfélnek biztosítónk megbízható, gyors kárrendezése segíthet.„– nyilatkozta a kifizetések és a kárrendezés kapcsán Othmar Michl, az UNIQA Biztosító vezérigazgatója.

A kármegelõzésben emellett az UNIQA az ügyfeleit ingyenes Viharjelzõ szolgáltatásával is segíti, ami kiugró idõjárási változásokkor SMS-ben, vagy e-mail-en figyelmeztet, így megfelelõ idõ marad a vészhelyzet elhárítására és a kellõ óvintézkedések megtételére.

Az UNIQA több szerzõdéssel rendelkezõ ügyfelei hûségét más módon is jutalmazza. Így például a MultiPartner casco szerzõdését kár esetén mindössze három osztállyal sorolják vissza, az általános négy osztállyal szemben. A MultiPartnerré válással az ügyfelek egyben VitalClub tagságra is jogosultak lesznek, amivel számos kedvezményt vehetnek igénybe a biztosító fitnesz-wellness partnereinél.

„Minden ügyfelünket arra bíztatunk, hogy csatlakozzanak MultiPartner rendszerünkbe, amely a pénz-visszafizetésen túl számos más kedvezményt jelenthet számukra. Megéri hozzánk csatlakozni!”- tette hozzá Othmar Michl.