Együttmûödést kötött Hosszú Katinka és a Groupama Garancia Biztosító
2014.12.12
A Groupama Garancia Biztosító a mai napon kiemelt partneri együttmûködésrõl írt alá megállapodást az elmúlt évek egyik legkiemelkedõbb és legtehetségesebb úszójával, Hosszú Katinkával.

A Groupama Garancia Biztosító 2013 júliusában négy évre szóló támogatási szerzõdést írt alá a Magyar Úszó Szövetséggel, annak érdekében, hogy segíthesse olyan úszócsapatok kialakítását, melyek a magyar úszósport hagyományaihoz méltó szereplésre képesek a hazai és nemzetközi versenyeken. Az együttmûködés most egy újabb mérföldkõhöz érkezett, azáltal, hogy a biztosítótársaság az egyéni teljesítményt, az egyéni felkészülést is támogatja.

A Groupama Garancia Biztosító a mai napon kiemelt partneri együttmûködésrõl írt alá megállapodást az elmúlt évek egyik legkiemelkedõbb és legtehetségesebb úszójával, év úszónõjével, a dohai rövidpályás úszó világbajnokság sztárjával, Hosszú Katinkával. A Groupama Garancia Biztosító az együttmûködés keretében a kiemelt összegû támogatás mellett Hosszú Katinka részére egy akár 50 millió forint térítési összegû balesetbiztosítást, továbbá az úszónõ és edzõ-férje, Shane Tusup számára valamennyi külföldi verseny alkalmával prémium szolgáltatású utasbiztosítást is nyújt.

„A kiemelt partneri együttmûködés 2016 végéig szól, azért, hogy segíthessük Hosszú Katinka felkészülését a Riói Olimpiai Játékokra. Reméljük, hogy így hozzájárulhatunk ahhoz, hogy Hosszú Katinka továbbra is ugyanilyen sikeresen tudjon teljesíteni, s hogy káprázatos eredményeit olimpiai érmekkel is bõvíthesse a magyar úszósport javára” – mondta el Yann Ménétrier, a Groupama Garancia Biztosító vezérigazgatója.