Idén a Mapfre kapta az Alkuszszövetség nívódíját
2021.09.24

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) által szervezett XVII. Biztosításszakmai Konferencia záróeseményeként átadták az elmúlt évben legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtó biztosítónak járó, immár jelentős hagyománnyal rendelkező Biztosításszakmai Nívódíjat, amit a szövetség tagjainak szavazatai alapján idén a Mapfre Asistencia Magyarországi Fióktelepe kapott meg.

A biztosítók alkusztámogatási tevékenységét értékelő Mosoly Díjat idén a Generali Biztosító alkuszigazgatósága érdemelte ki.

A FBAMSZ elnöksége idén egy új díjat is odaítélt. A testület azt a partnerbiztosítót kívánta honorálni, amely megítélése szerint a Covid-időszak eddigi legnehezebb szakaszaiban a lehető legrugalmasabban reagálta le a rendkívüli helyzetből fakadó nehézségeket, alapvetően segítve az alkuszok munkáját. A FBAMSZ elnökségi díját az Union Biztosító kapta.

A független biztosítási alkuszok 2004 óta minden évben díjazzák azokat a biztosítókat, amelyek az elmúlt év során a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtották. A szakmai berkekben régóta nagy elismerésnek számító elismeréseket hagyományosan a szövetség által szervezett, minden év szeptemberének második felében megtartott Biztosításszakmai Konferencián jelentik be és adják át a díjazott biztosítók képviselőinek.