Globálisan és Magyarországon is a legjobb munkaadók között az NN Biztosító
2022.01.21

Sorozatban negyedszer nyerte el az NN International Insurance a Top Employer Europe minősítést, amely mellé ezúttal az NN Biztosító a Top Employer Hungary trófeát is begyűjtötte. A legjobb, leginspirálóbb munkaadókat kiemelő elismerést a pandémia körülményei között a rugalmas és biztonságos munkavégzési formákkal, a dolgozók igényeit és személyes kiteljesedését szem előtt tartó szervezeti megoldásokkal érdemelte ki a vállalat.

Ahogyan 2019 óta minden évben, az NN International Insurance idén is Top Employer Europe minősítést kapott. A magyarországi NN Biztosító emellett már 4. éve ismét a Top Employer Hungary minősítés birtokosa lett. Az elismerést a Top Employer Institute ítéli oda egy olyan globális kritériumrendszer alapján, amely objektíven összehasonlíthatóvá teszi a munkavállalói szempontok alapján vizsgált vállalati kultúrákat, valamint a HR-gyakorlatokat és ezek fejlődését. Az NN International Insurance a döntés indoklása szerint látványos előrelépést mutatott a sokszínűség és befogadás, az inspiráló munkakörnyezet és a tanulás-fejlesztés-önfejlesztés terén. Az NN Biztosító külön elismerésben részesült azért a folyamatért, ahogy új székháza megtervezésébe bevonta a munkavállalókat is, hogy a számukra legpraktikusabb és legkényelmesebb munkakörnyezetet sikerüljön kiépíteni az új irodában.

A Top Emlpoyer Institute jellemzően azt a munkaadói attitűdöt díjazza, amely egyszerre tudja segíteni a munkavállalók önkiteljesítését, a munka és magánélet egyensúlyát, az adott cégek munkaerő-vonzó képességét és a vállalati teljesítményt. Ezt az érzékeny összhangot az elmúlt évek minősítései alapján az NN Biztosító tartósan képes fenntartani.

„Az elismerés további erőfeszítésekre inspirál, hogy olyan környezetet tudjunk teremteni munkavállalóink számára, ahol érzik, hogy értékelik és elismerik őket. Hiszünk benne, hogy ennek révén kollégáink a teljes odaadással tudnak részt venni a vállalat céljainak elérésében. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kollégáinkat képessé tegyük arra, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. A Top Employer minősítés elismeri az ezen a területen tett erőfeszítéseinket” – fogalmazott Renia Kulej, az NN International Insurance HR-vezetője.

„A rugalmas és biztonságos munkavégzés feltételrendszerének kialakításával sokat tettünk azért, hogy az NN Biztosító a pandémia körülményei között is vonzó és teljesítőképes munkahely maradjon. Munkáltatóként továbbra is arra törekszünk, hogy támogató és inspiráló munkakörnyezetet biztosítsunk valamennyi munkatársunk számára. A díj megerősít minket abban, hogy jó úton járunk” – hangsúlyozta Martin Eszter, az NN Biztosító HR Igazgatója.