A Groupama Biztosító keresi az ország legszuperebb nagymamáját
2015.11.26
A Groupama Biztosító november 25-én, szerdán közzétette pályázatát, melyben keresi az ország legszuperebb nagymamáját, aki a lehetõ legkülönlegesebb módon, legtöbb idõt tölti unokáival. A pályázat során bármely 6. életévét betöltött unoka, de akár szülõ is nevezheti a nagymamát. A pályázóknak egy fotóval és rövid indoklással kell megmutatniuk, miért az övék a legszuperebb nagymama az országban. A pályázat gyõztese egy páros wellness hétvégét nyer.

Magyarország egyik vezetõ biztosítójaként a Groupama Biztosító számára kiemelten fontos a hosszú távú gondoskodás és a bizalom, amelyeket a hétköznapok során nagyszüleink véget nem érõ gondoskodása is jól megtestesít. Éppen ezért a vállalat keresi azt a nagymamát, aki a legtöbbet, a legkülönlegesebb és legsokoldalúbb módon segít a családjának, unokáinak. A biztosítótársaság az ország minden tájáról várja azokat a lelkes unokákat, akik egy fotóval és egy rövid indoklással választ adnak a következõ kérdésre: „Miért az én nagymamám a legszuperebb a világon?”

„Az idei évben társaságunk utánajárt annak, hogy milyennek képzelik a magyarok az ideális nagymamakort” – mondta el Csonka István, a Groupama Biztosító értékesítési és marketing vezérigazgató-helyettese. „A GfK-val készített kutatási eredmények alapján a magyarok magukat aktív életet élõ, négyunokás nagyszülõként látják idõsen, akik sok idõt töltenek családjuk körében.”

2015 õszén a Groupama Biztosító legfrissebb kutatásában azt is megvizsgálta, hogy a bizalomnak milyen szerepe van az életünkben, hogyan befolyásolja a mindennapjainkat. A felmérés szerint átlagosan 3-4 igazán mély bizalmi kapcsolattal rendelkeznek a magyarok, leginkább párjukban és a szûk családban bíznak, éppen úgy, mint szüleink és nagyszüleink.

„Azért is indítottuk ezt a pályázatot, hogy rávilágítsunk arra, milyen fontos szerepet töltenek be az idõsek az életünkben, mennyire sokat segítenek, és mekkora szerepük van abban, hogy a hétköznapokat jobbá, kiszámíthatóbbá tegyük a családunk számára. Bízunk benne, hogy sok pályamû érkezik hozzánk, és minél többen számba veszik, mennyit köszönhetnek a nagymamák segítségének” – emelte ki Csonka István, a Groupama Biztosító értékesítési és marketing vezérigazgató-helyettese.

Pályázati tudnivalók
Pályázatot bármely 6. életévét betöltött Magyarországon lakó, magyar állampolgárságú személy benyújthat a Groupama Biztosító részére. Kiskorú pályázók esetén, csak akkor számít érvényesnek a beküldött pályázat, ha mellékelték hozzá a törvényes képviselõjük által kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot. A pályázatnak tartalmaznia kell egy fotót, rövid indoklást, és a pályázónak a Játékszabályzatban meghatározott adatait (aláírva, szkennelve vagy lefotózva). Aki kedvet kapott a részvételhez, a pályázati anyagot juttassa el a szupernagyi@cafepr.hu email címre.

A pontos Játékszabályzat és a hozzájáruló nyilatkozat egyaránt elérhetõ a Groupama Biztosító Facebook oldalán.

A Groupama Biztosító 2015. december 6-ig várja a fényképes pályázatokat, az eredményt december 14-én a biztosító hivatalos Facebook oldalán hirdeti ki.