A Generali Globális Vállalatbiztosítási Üzletága kiterjeszti tevékenységét
2016.04.12
A Generali csoport Global Corporate & Commercial (Globális Vállalatbiztosítási Üzletág, továbbiakban GC&C) üzletága a jövõben német közép- és nagyvállalatok számára kínál az ügyfelek igényeire szabott vállalati vagyonbiztosítási megoldásokat világszerte, beleértve azok magyarországi leányvállalatait is.

A német Generali kiterjeszti szolgáltatásait a vállalati vagyonbiztosítások piacára is. A Global Corporate & Commercial (GC&C) üzletágon belül a Generali Németországban is megkezdi az egyedi igényekre szabott vállalati vagyonbiztosítási megoldások fejlesztését, a közép- és nagyvállalati ügyfélszegmens igényei alapján. A magyar Generali Biztosítóval együttmûködésben a német GC&C üzletág a jövõben egyedi biztosítási szolgáltatásokat kínál német vállalatoknak és azok Magyarországon mûködõ leányvállalatainak. „A Generali Csoport kezdeményezése Magyarországon is egy újabb fontos lépés afelé, hogy minél teljesebb körû szolgáltatást nyújtsunk a vállalati ügyfélszegmensnek. Az együttmûködéssel kihasználjuk a vállalatcsoport szinergiáiban és nemzetközi kompetenciáiban rejlõ lehetõségeket. A GC&C üzletágnak köszönhetõen megfelelõ vállalati vagyonbiztosítási szolgáltatási csomagokat tudunk biztosítani a jelentõs gazdasági potenciált képviselõ német vállalatok számára. A Generali Csoport más, kimagasló szolgáltatást nyújtó üzletágaival együttmûködve átfogó és egyedi megközelítést nyújtunk az országunkban mûködõ német vállalati ügyfelek számára” – nyilatkozta az együttmûködés kapcsán Erdõs Mihály, a Generali Biztosító elnök-vezérigazgatója.

Magyarországon a Generali Biztosító Vállalatbiztosítási Üzletága a nemzetközi Generali csoport Globális Vállalatbiztosítási Üzletágával (GC&C) közösen fejleszti vállalatbiztosítási ajánlatait és terjeszti ki szolgáltatásait német közép- és nagyvállalatok, valamint azok magyarországi leányvállalatai és képviseletei felé.

Mario Carini, a Generali Global Corporate & Commercial közép-kelet-európai régióért felelõs vezetõje a következõket fûzte hozzá a bejelentéshez: „a GC&C üzletág németországi bevezetése Magyarország és egész Közép-Kelet-Európa számára különösen fontos, figyelembe véve a német leányvállalatok és befektetések kiemelkedõ jelenlétét a régióban mind a nagyvállalati, mind a középvállalati szegmensben. A GC&C üzletág közép-kelet-európai szakértõi a német GC&C-s munkatársakkal szorosan együttmûködve dolgoznak a jövõben azon, hogy fejlesszék és megvalósítsák ennek az üzleti szegmensnek egyedien magas színvonalú kiszolgálását."

A Generali Globális Vállalatbiztosítási Üzletága (GC&C) globális szemléletet, ugyanakkor integrált megközelítést alkalmazva mûködik. Mára több mint 1000 szakember dolgozik a GC&C kilenc kiemelt országában és régiójában világszerte, az üzletágat Budapesten és a közép-kelet-európai régióban is dedikált, szakértõ munkatársak képviselik. A GC&C több mint 100 országban érhetõ el az ügyfelek és biztosítási alkuszok számára.