Új integrált kommunikációs kampány a Posta Biztosítótól az Olimpia idejére
2016.08.04
A Posta Biztosító, mint a Magyar Olimpiai Csapat arany fokozatú támogatója és egyben biztosítója, 2016. július 29. és 2016. augusztus 22. között „A biztonság aranyat ér” elnevezéssel egy online, valamint ATL és BTL felületeken futó image kampányt indít. A kampány része egy online felületeken megtekinthetõ image film, valamint a Magyar Olimpiai Csapat éremnyeréseihez kapcsolódó kedvezmény promóció.

A kampány elsõ része, a július 29-én bemutatkozó, és az Olimpia végéig Facebook-on, valamint Youtube-on látható, kifejezetten erre az idõszakra készített image film. A film fõ üzenete, hogy a sikeres sportolók mögött is minden esetben áll egy csapat, akik a legnehezebb pillanatokban is segítséget nyújtanak, akik hitet és értelmet adnak a küzdelemhez, és akik megteremtik a biztonságot. „A biztonság és kiszámíthatóság minden alkotó, jövõépítõ munka fontos feltétele. A Posta Biztosító büszke arra, hogy elõsegítheti a jövõ sikereihez nélkülözhetetlen biztos háttér megteremtését” – mondta el Pandurics Anett, a Posta Biztosító elnök-vezérigazgatója.

A kampány második része pedig a több elembõl összeálló ATL, valamint BTL felületeken futó éremkedvezmény promóció. A kedvezmény lényege, hogy amennyiben 2016. augusztus 5. és 2016. augusztus 21. között a Magyar Olimpiai Csapat valamely tagja érmet szerez az olimpián, a versenynapot követõ napon a Posta Biztosító éremkedvezményt nyújt a PostaUtasÕr utasbiztosítás díjából.

Az éremkedvezmény kommunikáció elsõ elemeként a Kossuth és a Petõfi rádióban 15 mp-es reklám szpotok lesznek hallhatóak: egy általános, mely az image filmhez kapcsolódik, és egy kedvezmény promócióra felhívó szpot, valamint – ha érmet szerzett a válogatott egy tagja, akkor –egy szintén 15 másodperces szpot ami az adott napi kedvezmény mértékére hívja fel a figyelmet. Második kommunikációs elemként a Posta országos hálózatában kihelyezett molinók, plakátok és megszólítólapok szolgálnak. Ezeken a felületeken túl pedig az ügyfelek a Posta Biztosító kezelésébe tartozó Facebook (Posta Biztosító hivatalos oldal, Travellerbook, Napi sorsjegy) felületeken, valamint a Posta Biztosító hivatalos mobil applikációján keresztül kaphatnak információt az aktuális kedvezményekrõl.

Az image film itt érhetõ el: https://youtu.be/ARE7DO1z0eQ