A Groupama Biztosító közleménye a veronai buszbalesettel kapcsolatban
2017.01.24
A 2017. január 20-i tragikus buszbaleset kapcsán a Groupama Biztosító közleményben adott tájékoztatást.

A Groupama Biztosító mély részvéttel osztozik a Verona melletti tragikus buszbalesetben elhunyt utasok családtagjainak és hozzátartozóinak fájdalmában, a sérüléseket elszenvedõ, a traumát átélõ utastársaik számára pedig gyógyulást, felépülést kíván!

A balesetben érintett autóbusz gépjármû-biztosítási szerzõdéseit a Groupama Biztosító kezeli. A biztosítótársaság a buszbalesetben érintett családok részére a lehetõ legrövidebb idõn belül kíván segítséget nyújtani. A veronai autópályán történt buszbalesettel kapcsolatban minden egyes utas káresetét egyénileg és kiemelten kezeli.

Annak érdekében, hogy társaságunk minél gyorsabban tájékoztatást adhasson a kárrendezés menetérõl, valamint elõleget utalhasson a károsultaknak, arra törekszik, hogy mielõbb felvegye a kapcsolatot a családokkal, hozzátartozókkal. A biztosítótársaság ez ügyben kérte a Szinyei Merse Pál Gimnázium segítségét, továbbá az érintettek számára külön e-mail-címmel és közvetlenül elérhetõ mobiltelefonszámmal is rendelkezésre áll.

Tiszteletben tartva a balesetben érintettek fájdalmát, a társaság magától értetõdõen – mind a gimnáziummal, mind a további illetékes szervezetekkel egyeztetve – diszkréten kíván eljárni.